فنگ شویی چیست؟


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



علاقه مند به طرح چه مطالبی دراین وبلاگ هستید؟


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 586
تعداد نظرات : 34
تعداد آنلاین : 1


 ۳- اتاق مطالعه:

میز مطالعه باید مستطیلی باشد و در مقابل یک دیوار صلب قرار گیرد و در سمت چپش ترجیحا پنجره ای برای تهویه هوا و ایجاد دید ومنظروجود داشته باشد.

۴- اتاق خواب :
اوستری که مستقیما روی تخت خواب باشد، فشاری را به ساکنان وارد می کند. فریم های تخت خواب های فلزی، جهت های رمزی را به سمت ساکنان ایجاد می کند.
آینه ای که مستقیما روی تخت خواب انعکاس دارد، به آشفته کردن شبها کمک می کند. موقع خواب نباید سر را به سمت در اتاق گذاشت، زیرا کاهش دید به در میشود. تخت خواب نباید درمقابل پنجره قرار گیرد، زیرا سبب از اتلاف نور و گرما میشود.
میز آرایش نباید در مقابل پنجره قرار گیرد، زیرا درخشندگی ونور در آینه و شیشه انعکاس می یابد.

۵- آشپزخانه:
عناصر طبیعی را با آشپزخانه آشنا کنید. به غنوان مثال چوب سمبلی است که حامی عناصر آتش و آب است که آشپز خانه را میسازند. اگر آشپز خانه با ناهار خوری یکی است حتما مرزی بین آن دو ایجاد نمایید.

طراحان داخلی از الگوها، بافت ها، رنگها ونور برای ایجاد فضایی که فرم و شخصبت خود را دارد، استفاده می کنند.

متخصصان فنگ شویی تلاش می کنند ، تعادل بین عناصر را برای بدست آوردن فضای chi و استفاده از این انرژی حیاتی با تمرکز بر کشف chi برای مکان یابی عناصر داخلی ومبلمان را هر چه بیشتر توسعه دهند.

 

 
 

شاید در زندگی خود با مواردی برخورد کردید که خرید یا اجاره محل جدیدی برای کار یا زندگی باعث شود تا تغییراتی خوب یا بدی در زندگی شما بوجود آیند. بسیاری از ما در محاوره روزمره خود این کیفیت را چنین بیان می کنمیم که مثلاً این خانه برای همه ” آمد داشته” یا این مغازه یا این ماشین خوش قدم است و هرکسی که آن را میخرد یا اجاره می کند از آن خیر خوبی بدست می آورد. گاهی این مسئله به صورت دیگری بروز می کند:

وقتی محل زندگی قبلی و فعلی خود را باهم مقایسه می کنید میینید که در خانه قبلی وضع کار و حرفه خوبی نداشتید ولی در این خانه که آمدید وضع کار بهتر شده ولی مثلاً از نظر روابط عاطفی با همسر خود در مشکل هستید.بسیاری از این دست مشکلات یا تغییرات در زندگی به محل کار و سکونت ما برمی گردد و فنگ شویی به ما کمک می کند تا آنها را بشناسیم و برای تقویت جنبه های مثبت و برطرف کردن نقاط ضعف خود تلاش کنیم.فنگ شویی دانشی کهن است و ریشه در نگرش چینی به جهان هستی دارد.

معنای عبارت فنگ شویی، باد و آب است. شاید این ترجمه چیز زیادی را بدست ندهد ولی در دید چینی باد و آب پایه اصلی ساخت محیط اطراف ما هستند. در فنگ شویی این اعتقاد وجود دارد که کیفیت انرژی های محل کار یا زندگی افراد در سرنوشت و سلامت آنها دارای تاثیر فراوان است. در واقع فنگ شویی دانش انتخاب محیطی زنده است که در آن عناصر و انرژی‌های سازنده فضا باهم در تعادل باشند. نتیجه این هماهنگی و تعادل در اجزاء سازنده محیط، بهره مندی ساکنین از زندگی خوب و موفق است. درباره تاریخ فنگ شویی نظرات مختلفی وجود دارد.

یکی از این نظریه‌ها به دورانی برمی‌گردد که زندگی در اطراف رودخانه لو در چین باستان رشد زیادی پیدا کرده بود. در آن زمان، طغیان مکرر رودخانه باعث بروز خسارت‌های زیاد به محصولات کشاورزی می‌شد. در همین دوره مردی به نام فو-هسی با اجرای اصلاحاتی در مسیر رودخانه برای همیشه به این طغیان‌های مخرب پایان داد. او بعد از مدتی امپراطور منطقه شد و به امور سازنده خود ادامه داد. بسیاری، او را پایه گذار فنگ شویی می‌دانند.سال‌ها بعد از فو-هسی امپراطوی به نام ون (King Wen) اهتمام خاصی نسبت به این دانش، مبذول کرد و فنگ شویی تبدیل به اصول ساخت بناهای حکومتی ‌شد. در واقع تا سال‌های سال فنگ شویی و فرمول‌های آن فقط در دسترس سلاطین و درباریان بود. وقتی مائوتزه در چین به حکومت ‌رسید، فنگ شویی را به صورت عمومی رواج داد و از زمان او بود که فنگ شویی در تمام چین منتشر شد.چینی‌هایی که در خارج از سرزمین اجدادی خود سکونت کردند، این دانش را با خود به خارج از چین بردند و آن را در سایر کشورها رواج دادند. در دنیای امروز هنگ کنگ نمونه خوبی برای فنگ شویی است. در ابتدای قرن گذشته، هنگ کنگ سرزمینی صخره‌ای و بی‌فایده بود. کسانی که در آنجا شروع به کار و سکونت کردند، این ناحیه را براساس اصول و مبانی فنگ شویی بنا کردند. نتیجه این سبک کار، سازندگی بی‌نظیر در این منطقه است و ساکنین هنگ‌کنگ از رونق فوق‌العاده آن بهره مند هستند. امروزه فنگ شویی در دسترس همه قراردارد و هرکسی می‌تواند به فراخور آنچه در اختیار دارد از این دانش بهره ببرد. علاوه براین زندگی جدید شهری و شکل گسترش ساختمان‌ها در آن نوع جدیدی از فنگ شویی را برای جامعه به ارمغان آورده است. فنگ شویی مدرن امروزی دارای شاخه های مختلفی است. بخشی از فنگ شویی به محل زندگی و خانه ها مربوط می شود و بخش مهم دیگر آن فنگ شویی تجاری است.

این قسمت فنگ شویی اصلاحات مربوط به بناهای تجاری و فروشگاه ها را شامل می شود. فنگ شویی دارای دستوراتی برای لباس پوشیدن و آرایش کردن (با الهام از عناصر طبیعت)، جهت های مناسب برای خوابیدن و زیر مجموعه های فراوانی مانند اینها است.فنگ شویی براساس کیفیت انرژی‌هایی کار می‌کند که محیط کار و زندگی را دربرگرفته‌اند. کار فنگ شویی ایجاد انرژی‌های خوب و سالم در محل کار و زندگی و جلوگیری از هدر رفتن منابع ارزشمندی است که در دسترس داریم. فنگ شویی را می‌توان برای تمام جنبه‌های زندگی و کار مورد استفاده قرارداد. اگر کارخانه‌دار، صاحب شرکت یا مغازه هستید می‌توانید فنگ شویی را در کل محل کار به اجرا درآورید. فنگ شویی از بسیاری از جهات مانند طب شرقی است با این تفاوت که توصیه‌های انجام شده در فنگ شویی به جای اینکه درباره افراد باشد، درمورد فضاها صدق می‌کند و هدف فراهم کردن بهترین جریان انرژی در محیط کار و زندگی ساکنین است. از این لحاظ ارتباطی بین فنگ شویی و شیاتزو وجود دارد. در شیاتزو با فشاردادن نقاط مختلف بدن، جریان‌های انرژی در اندام‌ها و اعضاء بهتر می‌شود. در فنگ شویی با برقرارکردن جریان‌های بهتر انرژی در محیط زندگی ، انرژی بهتر و سالم‌تری در بدن افراد ایجاد می‌شود.دستورات فنگ شویی بسیار گسترده هستند و جنبه های مختلف کار و زندگی را شامل می شوند. بعد از انجام این دستورات متوجه می شوید که محل کار و زندگی شما دچار تغییرات زیادی شده است.یکی از مهمترین توصیه های فنگ شویی بیرون کردن انباشتگی ها از محل کار و زندگی مان است. به اطراف خود دقت کنید و ببینید چقدر چیزهای غیر ضروری دارید. ممکن است در ظاهر چیزی نشان داده نشود و محل کار و زندگی شما مرتب به نظر برسد ولی من چند جا را به شما می گویم تا دوری در آنها بزنید و قدری بیشتر دقت کنید:

۱- به داخل کشوها و کمدهای لباس خود نظری بیندازید. ببینید چقدر آشفتگی مشاهده می شود. اگر قرار بوده که فلان کشو برای یک تیپ لباس باشد، چقدر آن را رعایت کردید؟ چقدر لباسهای خود را قاطی و درهم و بی نظم قرار دادید؟
۲ – داشبورد ماشین خود را باز کنید. چقدر کاست های غیر ضروری دارید که مدتها است آنها را گوش نکردید؟ چقدر قاب و قوطی اضافه، رسید برگهای جریمه و اشیاء بدردنخور در آن دارید؟
۳ – به درون انباری منزل نگاهی بیندازید. آنجا چه خبر است؟ این یکی احتمالاً تعریف کردن ندارد!
۴ – اگر در خانه میز تلویزیون دارید به آن دقت کنید. ممکن است روی آن دستگاه پخش ویدئو، DVD، یا امثال آن باشد. چقدر در اطراف آن چیزهای بدرد نخور و گرد و خاک مشاهده می کنید؟ پشت و زیر آن را چند وقت است پاک نکردید؟
۵ – زیر تختخوابتان چه خبر است؟ شما شبها روی چقدر آشغال و خرت و پرت می خوابید؟
۶ – اگر خانم هستید، کیف دستی خود را پشت و رو کنید و تمام محتویات آن را بیرون بریزید. اینجا چه خبر است؟
۷ – کشوی میز کارتان را باز کنید. مخصوصاً کشوهای پایینی. به درون آنها نگاهی بیندازید.
۸ – اگر کامپیوتر دارید به درون دایرکتوری های مختلف سری بزنید. بهتر است این کار را از روی قسمت درایوها انجام دهید. چقدر فایل های بدرد نخور، عکسهای بی مصرف، اسناد غیر ضروری دارید که می شود آنها را پاک کرد یا درون یک سی-دی یا فلاپی جا داد و گذاشت که دستگاه بیچاره نفس بکشد؟
۹ – در یخچال خانه چقدر چیزهای بدردنخور دارید؟ مواد غذایی یا داروهایی که فکر کردید اگر در یخچال بمانند روزی بدرد می خورند ولی شاید در حال حاضر مصرف آنها باعث شود به دکتر و بیمارستان نیاز پیدا کنید!
۱۰ – اگر در دستشویی منزل آینه هایی دارید که در درون کشوها و پشت آنها جایی برای قرار دادن وسایل اصلاح، شانه و امثال آنها وجود دارد، بد نیست آن را هم بررسی کنید. اشیاء غیر ضروری می تواند همه جا باشد.

فنگ شویی به ما یاد می دهد تا ارزش هرچیزی که داریم را درک کنیم. جمع کردن چیزهای بدرد نخور در اطراف
ما باعث می شود تا عادت کنیم کم کم افراد بدرنخور، روابط آزاردهنده، دوستان مزاحم و شرکای ناسازگار را در زندگی بدور خودماتن جمع کنیم. سنت پسندیده خانه تکانی برای ما ایرانی ها یاد آور همین است که یاد بگیریم آشغال جمع نکنیم. یادتان باشد هرسال برای همین خانه تکانی چقدر به دردسر و کمر درد و خستگی مبتلا می شوید و شاید همان موقع با خود عهد می کنید تا دیگر آنقدر زباله دورتان جمع نکنید ولی بازهم شدنی نیست و سال بعد همان سناریو دوباره تکرار می شود. اما بدتر از آن، جمع شدن افکار، احساسات و روابط مزاحم است که با همین عادت در مورد خانه و محل کار به ما سرایت می کند و روح و چسم ما را می آزارد.بنابراین همین امروز شروع کنید و قدری اطراف خود را سبک کنید خواهید دید که کم کم زندگی در اطرافتان عوض می شود. می توانید از کیف دستی خود شروع کنید. بعد از بیرون کردن اشیاء غیر ضروری در فضای اتاق مقداری عود یا اسپند دود کنید و روی وسایل را با مقداری آب نمک رقیق پاک کنید.خواب راحت و عمیق=سلامتیقرار دادن صحیح تخت یا رختخواب امری مهم برای داشتن خواب مناسب است.
در فنگ شویی توصیه های فراوانی برای قرار دادن محل مناسب جهت خوابیدن وجود دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره می کنم:

۱ – هرگز به صورتی نخوابید که پاهایتان به سوی در ورودی اتاق باشد.
۲ – هرگز در جایی نخوابید که بالای سرتان مقدار زیادی کتاب وجود داشته باشد. کتابها باید درون قفسه کتاب باشند و قفسه دارای در باشد.
۳ – زیر تخت خود را خالی کنید. نگذارید فضای خالی زیر تخت به انباری مبدل شود. شما شبها روی همین وسایل می خوابید و همین باعث می شود تا خوابهای ناراحت داشته باشید.
۴ – ملحفه های خود را مرتب عوض کنید. رنگ آنها نیز مهم است. ملحفه های آبی یا تیره باعث سرد شدن بدن و داشتن خواب عمیق می شود. اگر برای بیدار شدن در صبح، دردسر دارید بهتر است از رنگهای روشن استفاده کنید. بعلاوه بعد از شستن ملحفه ها حتماً آنها اطو کنید. گرمای اطو به آنها انرژی می دهد و خوابیدن روی ملحفه تمیز و صاف ارزش دادن به خواب است. اگر شما به اندازه متوسط بخوابید، حدود یک سوم عمر خود را در خواب سپری می کنید. بنابراین قسمت مهمی از عمر شما در خواب طی می شود.
۵ – اگر نزدیک پنجره می خوابید دست کم نیم متر با آن فاصله بگیرید و شبها پرده اتاق را بیندازید. مهم نیست شما در منطقه گرمسیر یا سردسیر زندگی می کنید، پنجره محل مکش انرژی اتاق به بیرون است و همین امر نیروی شما را در خواب ضعیف می کند.
۶ – هیچ وقت بعد از بلند شدن از خواب با لباس خواب در اتاق راه نروید. لباسهایی که با آنها خوابیدید، انرژی خواب را به خود جذب کرده اند که انرژی سرد و سکون است. شما بعد از بیدار شدن از خواب به حرکت در زندگی نیاز دارید. بنابراین آنها را عوض کنید. بهتر است بعد از در آوردن لباسهای خواب، آنها را برای مدت یکربع روی بند لباس بیندازید تا هوا بخورند. اگر بتوانید آنها را آفتاب بدهید که خیلی عالی است.
۷ – در اتاق خواب گل و گیاه فراوان قرار ندهید. گلها و گیاهان شبها دی اکسید کربن پس می دهند و شما را اذیت می کنند. اگر دوست دارید حتماً در اتاق گیاه داشته باشید، یک گیاه کوچک کافی است.
امیدوارم با جمع کردن اتاق و انباشتگی های آن و نیز رعایت دستورات دیگر، بتوانید زندگی آرام و خوبی داشته باشید.

 

 
 

موفقیت در کار بر پنج اصل استوار است ؛

شما می توانید توانمندی های فنگ شویی را برای برای جاهای مختلف میز کارتان بدین گونه پیاده کنید.

خونسردی : در گوشه پایین سمت چپ میز قرار دارد ، تصویری از طبیعت را درین قسمت بگذارید.

شجاعت : در گوشه بالا سمت چپ میز قرار دارد ، مقدار کمی پول یا یک تنگ ماهی درین قسمت قرار دهید.

توجه : در گوشه بالا سمت راست میز قرار دارد ، چند شاخه گل همیشه درین قسمت نگه دارید.

ارتباطات : در گوشه پایین سمت راست میز قرار دارد ، نقشه ای از کره زمین یا یک کره زمین درین قسمت بگذارید.

خلاقیت : در مرکز میز قرار دارد ، می توانید قطعه ای کریستال درین قسمت قرار دهید.

و در آخر به طور کلی سعی کنید که صفحه کامپیوتر همیشه تمیز باشد ، خودتان نسبت به کامپیوتر در وضعیت درستی باشید و هنگام کار صورتتان به طور دقیق روبروی آن باشد، در هنگام تایپ کردن از یک مچ بند استفاده کنبد تا از مچتان حفاظت کند،
از محافظ صحفه استفاده کنید تا دچار سر درد و خستگی چشم نشوید، هنگام کار کردن بدنتان کاملا راحت باشد، هنگامی که از کامپیوتر استفاده نمی کنید آن را با یک روپوش زیبا بپوشانید، فایلها و فولدر های کامپیوتر همیشه مرتب باشد، ایمیل های خوانه شده را در فایلی ذخیره کنید تا در جعبه ی ایمیلتان تلمبار نشود ، برای صفحه نمایشتان یک تصویر زیبا انتخاب کنید بطوری که چشمتان را اذیت نکند و به شما آرامش بدهد، یک منظره ی طبیعت برای Screen Saver انتخاب کنید ، کوهستان یا دریا که حس استواری را به شما بدهد و انرژی “چی” را در اطراف شما افزایش دهد

 

 
 

توصیه اول: دوری از انباشتگی

یکی از مهمترین توصیه های فنگ شویی بیرون کردن انباشتگی ها از محل کار و زندگی مان است.
به اطراف خود دقت کنید و ببینید چقدر چیزهای غیر ضروری دارید.
ممکن است در ظاهر چیزی نشان داده نشود و محل کار و زندگی شما مرتب به نظر برسد ولی من چند جا را به شما می گویم تا دوری در آنها بزنید و قدری بیشتر دقت کنید:

به داخل کشوها و کمدهای لباس خود نظری بیندازید. ببینید چقدر آشفتگی مشاهده می شود. اگر قرار بوده که فلان کشو برای یک تیپ لباس باشد، چقدر آن را رعایت کردید؟
چقدر لباسهای خود را قاطی و درهم و بی نظم قرار دادید؟

داشبورد ماشین خود را باز کنید.
چقدر کاست های غیر ضروری دارید که مدتها است آنها را گوش نکردید؟
چقدر قاب و قوطی اضافه، رسید برگهای جریمه و اشیاء بدردنخور در آن دارید؟

به درون انباری منزل نگاهی بیندازید. آنجا چه خبر است؟ این یکی احتمالاً تعریف کردن ندارد!

اگر در خانه میز تلویزیون دارید به آن دقت کنید. ممکن است روی آن دستگاه پخش ویدئو، DVD، یا امثال آن باشد. چقدر در اطراف آن چیزهای بدرد نخور و گرد و خاک مشاهده می کنید؟
پشت و زیر آن را چند وقت است پاک نکردید؟

زیر تختخوابتان چه خبر است؟

شما شبها روی چقدر آشغال و خرت و پرت می خوابید؟

اگر خانم هستید، کیف دستی خود را پشت و رو کنید و تمام محتویات آن را بیرون بریزید. اینجا چه خبر است؟

کشوی میز کارتان را باز کنید.

مخصوصاً کشوهای پایینی. به درون آنها نگاهی بیندازید.

اگر کامپیوتر دارید به درون دایرکتوری های مختلف سری بزنید.
بهتر است این کار را از روی قسمت درایوها انجام دهید.

چقدر فایل های بدرد نخور، عکسهای بی مصرف، اسناد غیر ضروری دارید که می شود آنها را پاک کرد یا درون یک سی-دی یا فلاپی جا داد و گذاشت که دستگاه بیچاره نفس بکشد؟

در یخچال خانه چقدر چیزهای بدردنخور دارید؟

مواد غذایی یا داروهایی که فکر کردید اگر در یخچال بمانند روزی بدرد می خورند ولی شاید در حال حاضر مصرف آنها باعث شود به دکتر و بیمارستان نیاز پیدا کنید!

اگر در دستشویی منزل آینه هایی دارید که در درون کشوها و پشت آنها جایی برای قرار دادن وسایل اصلاح، شانه و امثال آنها وجود دارد، بد نیست آن را هم بررسی کنید.
اشیاء غیر ضروری می تواند همه جا باشد.

فنگ شویی به ما یاد می دهد تا ارزش هرچیزی که داریم را درک کنیم.
جمع کردن چیزهای بدرد نخور در اطراف ما باعث می شود تا عادت کنیم کم کم افراد بدرنخور، روابط آزاردهنده، دوستان مزاحم و شرکای ناسازگار را در زندگی بدور خودماتن جمع کنیم.
سنت پسندیده خانه تکانی برای ما ایرانی ها یاد آور همین است که یاد بگیریم آشغال جمع نکنیم.

یادتان باشد هرسال برای همین خانه تکانی چقدر به دردسر و کمر درد و خستگی مبتلا می شوید و شاید همان موقع با خود عهد می کنید تا دیگر آنقدر زباله دورتان جمع نکنید ولی بازهم شدنی نیست و سال بعد همان سناریو دوباره تکرار می شود.

اما بدتر از آن، جمع شدن افکار، احساسات و روابط مزاحم است که با همین عادت در مورد خانه و محل کار به ما سرایت می کند و روح و چسم ما را می آزارد.

بنابراین همین امروز شروع کنید و قدری اطراف خود را سبک کنید خواهید دید که کم کم زندگی در اطرافتان عوض می شود.
می توانید از کیف دستی خود شروع کنید. بعد از بیرون کردن اشیاء غیر ضروری در فضای اتاق مقداری عود یا اسپند دود کنید و روی وسایل را با مقداری آب نمک رقیق پاک کنید.

توصیه دوم: محل تخت خواب

قرار دادن صحیح تخت یا رختخواب امری مهم برای داشتن خواب مناسب است.
در فنگ شویی توصیه های فراوانی برای قرار دادن محل مناسب جهت خوابیدن وجود دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره می کنم:

  • هرگز به صورتی نخوابید که پاهایتان به سوی در ورودی اتاق باشد.
  • هرگز در جایی نخوابید که بالای سرتان مقدار زیادی کتاب وجود داشته باشد. کتابها باید درون قفسه کتاب باشند و قفسه دارای در باشد.
  • زیر تخت خود را خالی کنید. نگذارید فضای خالی زیر تخت به انباری مبدل شود. شما شبها روی همین وسایل می خوابید و همین باعث می شود تا خوابهای ناراحت داشته باشید.
  • ملحفه های خود را مرتب عوض کنید. رنگ آنها نیز مهم است. ملحفه های آبی یا تیره باعث سرد شدن بدن و داشتن خواب عمیق می شود.

اگر برای بیدار شدن در صبح، دردسر دارید بهتر است از رنگهای روشن استفاده کنید.
بعلاوه بعد از شستن ملحفه ها حتماً آنها اطو کنید. گرمای اطو به آنها انرژی می دهد و خوابیدن روی ملحفه تمیز و صاف ارزش دادن به خواب است.
اگر شما به اندازه متوسط بخوابید، حدود یک سوم عمر خود را در خواب سپری می کنید. بنابراین قسمت مهمی از عمر شما در خواب طی می شود.

-اگر نزدیک پنجره می خوابید دست کم نیم متر با آن فاصله بگیرید و شبها پرده اتاق را بیندازید. مهم نیست شما در منطقه گرمسیر یا سردسیر زندگی می کنید، پنجره محل مکش انرژی اتاق به بیرون است و همین امر نیروی شما را در خواب ضعیف می کند.

-هیچ وقت بعد از بلند شدن از خواب با لباس خواب در اتاق راه نروید. لباسهایی که با آنها خوابیدید، انرژی خواب را به خود جذب کرده اند که انرژی سرد و سکون است.
شما بعد از بیدار شدن از خواب به حرکت در زندگی نیاز دارید. بنابراین آنها را عوض کنید.
بهتر است بعد از در آوردن لباسهای خواب، آنها را برای مدت یکربع روی بند لباس بیندازید تا هوا بخورند.
اگر بتوانید آنها را آفتاب بدهید که خیلی عالی است.

-در اتاق خواب گل و گیاه فراوان قرار ندهید.
گلها و گیاهان شبها دی اکسید کربن پس می دهند و شما را اذیت می کنند.
اگر دوست دارید حتماً در اتاق گیاه داشته باشید، یک گیاه کوچک کافی است.

 
 
 
 

منیره کردلو مسئول مرکز مشاوره صبا تمام سعی خود را برای برخورداری شما از مشاوران و روانشناسان مجرب نموده و آماده عقد قرارداد با مدارس دوایر دولتی و غیر دولتی می باشد.

:: موضوعات مرتبط: گوناگون , ,
:: برچسب‌ها: گوناگون ,
:: بازدید از این مطلب : 389
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : منیره کردلو
ت : شنبه 7 دی 1392
مطالب مرتبط با این پست
» بیماری یخچال گرایی
» شخصیت شناسی با میوه
» با خاطرات بد چه کنیم؟
» چگونه هفته خوبی را آغاز کنیم؟
» فنگ شویی چیست؟
» روانشناسی چت و کاربران چت روم
» .آیا چت کردن دختر با پسر جایز است؟
» استجابت دعا
» گپ و گفتگو
» تجارب
» رنگ فطرت
» هزینه رفتار
» بحران خانواده در عصر حاضر
» برای دیده شدن چکار می کنید؟
» خانه‌ی بزرگتر، به همین سادگی
» چرا برخی حس های مثبت یا منفی در م تولید می شود؟ا
»
» نقش ذکر در سلامت روانی
» ویژگی نوجوان امروز
» هستی ما
» ویژگی خانواده سنتی
»
» سپاس
» تشکر
»
»
» پاداش عمل (شهید سید احمد پلارک)
»
»
» ویژگی نوجوان امروز
» بیماری عشق
»
»
» فاطمه اسوه انسانیت
» بارداری و سوگواری
» jتفاوت از زمین تا آسمان
» آیا این دو زوج مناسبی هستند؟!!!
» آیا رواندرمانی در درمان اختلالات مؤثر است؟
» هیپنوتیز چیست؟
» هیپنوتیزم
» اختلال خواب و پیشگیری و درمان
» وبلاگ ها و شخصیت
» وقتی روح الله از خانه دور است با دلتنگی ها چه می کند؟
» در اوج توجه به خانواده روح الله و خانواده
» کوهی که تمامی ندارد تو را با چه وازه ای معنی کنیم؟!
» دریای محبت و ابراز علاقه به همسر خودتان را مقایسه کنید
» ارتباط عاطفی با خانواده
» سقوط انسانیت
» از خود بگذریم
» تغییر پویایی ایجاد می کند
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');